CLOSE
Filteren

Ruilen & retouneren

Ruilen & retourneren

Kan ik mijn bestelling ruilen of retourneren?
Mocht het product je niet bevallen of wil je toch iets anders bestellen, dan kun je het product altijd retourneren. Stuur het product (onaangebroken) terug in de originele verpakking.

Hoe retourneer of ruil ik mijn bestelling?
Bij de bestelling zit een retourformulier waarop je kunt aankruisen of je de bestelling wilt ruilen of retourneren. De bestelling moet binnen 7 dagen retour gestuurd worden via PostNL. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Kan ik het geruilde artikel ook laten bezorgen op een ander adres?
Ja, dat is mogelijk. Vul op het retourformulier de nieuwe gegevens in.

Is het retourneren en ruilen gratis?
Nee, de kosten voor het retour zenden zijn voor je eigen rekening. Wij accepteren het teruggestuurde pakket alleen als het pakket zowel voldoende gefrankeerd, als onaangebroken en onbeschadigd is. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor fouten in de door jou ingevulde NAW-gegevens, waardoor je pakket niet op de juiste plaats wordt afgeleverd.

Kan ik mijn bestelling ook terugsturen?
Ja, dat is geen probleem. Als je besluit het artikel niet te ruilen, maar te retourneren storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op je bankrekening.

Krijg ik mijn geld terug als ik het artikel retourneer?
Als je je geld terug wilt krijg je dit binnen 14 dagen teruggestort op je bankrekening. Hierbij worden wel de verzendkosten en de iDEAL-kosten in rekening gebracht.

Heb je een vraag over jouw bestelling of staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen?

Bel ons op +31 (0) 20 221 35 19 of stuur een email naar info@personalbodystore.com

    Wachtwoord vergeten?

    Vraag je wachtwoord hier op

    Vul je e-mailadres hieronder in en wij sturen je een link om je wachtwoord te resetten.

    * Verplichte velden

    « Terug naar login venster